Pravidla

Zde sepíšu takovej menší „Školní řád“.
Každej uživatel má zaregistrovaný svůj účet, pokud ho tedy chce, protože download jsem dal i pro nezaregistrované. Účet je potřeba jen pro chat. Na jednoho člověka spadá jeden účet!
U mých součástí nepřepisujte KUID jakékoliv součásti. Pokud se tak stane a stáhnete si ode mně nějakou tu novinku a nainstalujete ji, pak se nedivte, že Vám tamta součást zmizela. V configu nezaměňujte současti za jiné, může se stát, že ta součást bude pak umístěna jinde.
V chatu nemluvíme sprostě, a tak dále. Nesnáším hloupý dotazy typu kde to stáhnu, kdy to bude ke stažení, a podobně, na tyhle otázky mám alergii, ano, ALERGII! Jestli se budete takle hloupě ptát dokola, může se stát, že už nic ode mně neuvidíte. Veškeré moje aktivity můžete sledovat u Šmejkiho na fóru nebo ve skupině LiaTrainz.net na Facebooku. Neboť, kdo si ještě pamatuje původní stránky LiaTrainz.net?
To je asi vše, co mě teď napadlo, takže Vám děkuju za pěkné dodržování podmínek, které, opakuju, které jsou závazné pro všechny návštěvníky webu! Zdar, Fandda ;)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.